Gyémánt Fürdő

Gyémánt Fürdő

Magyarország első családi fürdője!
A Gyémánt Fürdő hét beltéri medencével és számtalan élményelemmel várja télen-nyáron a kikapcsolódásra vágyókat. Megtalálható itt minden, ami a felüdülést szolgálja: fekvőmasszázs, jacuzzi, nyakzuhany, masszírozó fúvókák, vízesés és sodrófolyosó, valamint két teljesen zárt beltéri csőcsúszda. A legkisebbeket gyermekmedencékkel és egy hatalmas játszóházzal várjuk, ahol szakképzett animátori felügyelet mellett szórakozhatnak. Az édesanyák dolgát pedig két pelenkázó helyiség és a szoptatószoba hivatott megkönnyíteni.
A Tatabányai Gyémánt Fürdő 2009 májusában nyitotta meg kapuit, az 1920 óta üzemelő Cseri strand átalakítása után. Gyönyörű természeti környezetének köszönhetően Közép-Európa legszebb fekvésű strandjai között tartják számon az ötezer négyzetméteren elterülő komplexumot.
 
A hatalmas parkkal körülvett medenceegyüttes egész évben fogadja a pihenni és a sportolni vágyókat. Beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodában két fürdőmedence szolgálja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit.

A Gyémánt fürdőbe kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására. Hatalmas játszótérrel, játszóházzal, interaktív programokkal, vízi játékokkal várják a legkisebbeket.

A komolyabb izgalmak kedvelőit vízesés, sodrófolyosó, hullámmedence valamint kül-, és beltéri csúszdák szórakoztatják. A fürdő wellness részlege szaunákkal, aromakabinnal, masszázzsal és vízágyas pihenőszobájával segíti a testi-lelki megújulást.
Amit kínálunk:
  • Élményfürdő Egész évben nyitva tartó fürdőkomplexumot, ahol a család minden tagja megtalálja, amire vágyik. Beltéren 8 medence- köztük télen is használható kiúszós medence, vízesés, sodró folyosó, pezsgőfürdő, gyerekmedence várja vendégeinket. A vízi attrakciók, csúszdák mellett játszóház nyújt szárazföldi élményeket a legkisebbeknek. 
  • Strand Hatalmas parkkal körülvett medence együttes, melyet Közép-Európa legszebb fekvésű strandjai között tartanak nyilván. Az óriáscsúszdák mellett hullám és élménymedencék, pancsoló, gyerekmedence, játszótér is várja vendégeinket.
  • Uszoda Téliesíthető uszodánkban két fürdőmedence szolgálja a vízi sportok szerelmeseit.
gyemant2.jpg

Fürdőnk wellness részlege szaunákkal, aromakabinnal, masszázzsal és vízágyas pihenőszobájával szolgálja vendégeink pihenését.

"Válassza pihenése helyszínéül a Tatabányai Gyémánt Fürdőt!"
http://gyemantfurdo.hu